***
Так москалі задурили
Голови
Всьому білому
Світу
Вкрадженим та присвоєним,
Яке спаплюжили,
Знищили,
Зганьбили
Своєю тьмою невігластва,
Що згадується древніх
Волхвів
Пророцтво :
-- І прийде час,
Коли сам Диявол-Сатана
Стане перед престолом
Всевишнього
У червоній мантії святого
Та солодкою брехнею
Зведе цей Світ у яму
Тьми,
Бо народи будуть
Поклонятися йому,
Яко предвічному Богу
В темноті мислення
І тоді запіє когут
Та весь Всесвіт задрижить
У гніві Творця,
Що побачить явну
Облуду людей у їх
Сліпій довірі,
Яку посіють вороги,
Бо...
Пошле він Ангелів
Правди,
Які -- у святій війні
Честі,
Стануть на бій
Перед переважаючою
Ордою
І сгинуть сини тьми,
Коли колесо Сансари,
З невідомої Окраїни --
Засвітить на увесь
Світ
Новим вченням,
Бо
Новий святий Пророк
Прийде
З того краю,
Що є Всевишнього
Серце,
Щоби позосталі, Ситом,
Праведні --
Змогли жити у
Новому Вифлеємі,
Новим тілом --
Очищеним у святому вогні
Господньої Правди...
-------------------------------------------
23.02.2024; Paris (Aurora)
==========================
(!!!)
З тої далекої та невідомої Світу, всьому -- України вдарить таке Господньої Сили світло, що переродить всіх в нове...
--------------
(Інтерпретація слів стигматика-монаха отця Піо)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================