Ти знаєш мій друже я вірю що нам по дорозі
ми промокнем не раз під колючим північним дощем
і чарівна фламандка що квітка́ми торгує на розі
нам не раз усміхнеться а ми ій незграбно кивнем
ти знаєш мій друже я втомився від вічного свята
і не знаю чи ділиш ти дивні мої почуття
чи сниться тобі материнська далека еллада
чи ще тішить тебе наше незвичне життя
ти знаєш мій друже я іноді трохи жалію
що в мереживі днів і морозі вологих ночей
я душею і серцем на готичних провулках старію
що не бачу ні дому ні рідних батьківських очей
Ти знаєш мій друже якщо нам судилось прощатись
дзвони на мій номер а я передзвоню на твій
коли нам майбутнє і правда судило минатись
Завжди радий з тобою опинитися в вирі подій