***
Біоритми...
***
Багато людей ніколи
Не знали,
Що біоритми правлять
Їх життям --
Від народження, у своєму
Першому подиху
І... до самої смерті,
Де
Всі гаразди та негаразди
Психіки,
Здоров'я,
Емоцій
Та можливостей --
Невидимо ними контролюються
У вібрацій Планет
спілці,
Якими живе Земля,
Як живий організм
Світу,
Що є кожен, з нас --
В собі,
А тому
Розраховуючи свої
Біоритми --
Знаєш, напевно,
Плюси і мінуси,
Якими не варто нехтувати
У кожного дня графіку,
Як свого шансу
Суті можливості...
--------------------------------------------
24.01.2024; Paris (Aurora) =======================
(!!!)
"Я можу сказати якось так -- Доля визначається тими вібраціями часу, які діють на кожного в певний відрізок моменту дня життя і...
Знаючи ті, чи інші вібрації, як біоритми організму -- кожен з нас може підстроїтись на ту частоту сприйняття невідворотнього, де найменше втрати, а тому -- біоритми кожної людини є важливі, лише, індивідуально, як факт..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=====================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================