***
Її називають
"Джейн"..,
Або --
"Солдат Джейн"..,
Як кличка розвідки
І вона генерал --
Вже третій раз,
Після промахів --
У свої 54 роки,
А про її кривавість
Є тишком -- у кулуарах,
Нове поганяло --
"Кривава мері"
Зла..,
Яка розробила план
Поневолення --
Через навалу кремля,
Тотальне знищення
України,
Зе-бидлом,
як ЕК
І...
Світової Влади
Банків
Абсолютне, сьогодні --
Утвердження,
Але...
Ніхто не знає,
Що у Задзеркаллі
Діється..,
Ніхто не знає планів,
Як оновлення життя --
Від тих Богів,
Якими зріє
То світло Віку нового,
Що Україна
Є, його -- ім'я...
--------------------------------------------
20.01.2024; Paris (Aurora) =======================
(!!!)
ЕК -- Економічні Кіллери, або Е.Вбивці перспектив розвитку держав -- читати в книжці "Признання економічного кіллєра (ЕВ)" автора Джона Перкінса (англ. "Confessions of an Economic Hit Man"), яка є бестселером у США та Європі.
-------------------------------
"Прийшло у видінні щось таке от, як вірш і...
Хто знає правду -- той зрозуміє суть, а решта просто живуть дійсністю і не здогадуються про закулісну гру Світової Влади Банків, яка поволі захоплює, своїми важелями впливу, стратегічно важливі крапки свого утвердження та втілення плану Печеї в життя на нашій планеті Земля..."
-------------------
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================