"Куплю це й відкладу до кращих днів,
Оце – на свято, це – для гостей", –
Вже час позбутися у голові цих слів
І жити це життя. Для себе. Просто.
Чекати привід – марно витрачений час,
Шукати його — не найкраща думка...
Встигати жити тут і зараз, доки вогник не погас,
Хіба не варті ми такого подарунка?
"Не та погода, не на часі, не до змін", —
Себе на потім відкладаєш знову.
Якщо шукаєш якийсь знак – ось він!
"Сьогодні" не повториться ніколи!
Марта Нетюхайло