*** *** ***
Ви жили українцями,
А стали добровольцями
АТО,
Щоб захистити Батьківщину
Та московське знищить
Зло —
Горів бетон
Та смуга злітна пінилась
В крові,
Бо Ангели стояли
Невмирущою стіною
У собі
І... ворог затремтів
Та відступив у страху
Слів,
Щоби прославить на віки
Вас всіх,
Як українських "Кіборгів"...
-------------------------------------------
26.07.2019; Paris (B.C)
---------------------------------------------
*
«Кіборги» — це захисники Донецького аеропорту, військові та добровольці, що — перебуваючи в облозі, тримали його оборону більше 242 днів.
=======================
(!!!)
MAX-SABAREN
(Катинський Орест; Katynskyy Orest)
https://enigma.club/users/max_sabaren
(Поезії / Життя / Вiйна / АТО / Психологія)
----------------------------------