***
Ніхто не знає,
Що його чекає --
Ніхто не знає,
Що його знайде,..
Бо в тому всьому
Проминає --
Усе, чим жили,
Як було живе..,
А, як то станеться усе --
На тому,
Іншому вже --
Світі,
Який вже стука
У сьогоденнішнє вікно,
Бо нині Вік новий,
В привіті --
З'єднав усе,
Та й необхідністю --
В одно,
Як Воскресіння душ,
Обновою..,
Що проростає в кожному
Й ніхто не знає,
Що його чекає --
Ніхто не знає,
Що його знайде,..
Бо в тому всьому
Проминає --
Усе, чим жили,
Як було живе...
-------------------------------------------
15.01.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
"Зрозумієте правду -- і... правда визволить вас"
-------------------------------
(Єв. І. VIII. 32)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================