|
***
Сьогодні,
Читаючи коменти
За зелю --
Я, раптом, зрозумів
Одно..,
Що всі ці гниди,
Які його підтримують :
Не просто прихильники його
Безчинства..,
Не просто тупі, чи дурні
Сліпці --
Ні..!
Це є явні вороги,
Які преклоняються
Перед кремлем,
Телевізора серіалом,
Совком,
Окупацією,
Корупцією
Та зовсім
Байдужі до бід
України,
Бо
Їм не промили мізки,
А вони вже готові були
Прийняти окупацію
Кремля,
Як трутні пустоти,
Що витратили на них
Енергію надій
Батьки,
Родина,
Друзі,
Рідні,
Знайомі
Та й не дуже --
Українці,
Які залишилися
Тими незламними,
Тверезомислячими,
Гідними подиву Світу --
Патріотами,
Які своєю кров'ю відкуплення
Знову тримають
Фронт душі,
Але..
Від нас залежить
Змінити колесо
Історії людства,
Бо, якщо цього не станеться --
То нова війна
2027-29 років
Знищить їх всіх,
Що зараз байдужістю
Мають в собі війни
Та суспільства
Проблеми,
Як ось ці громадяни
України --
Можливість
Бути нацією
У світі
І...
Вибору вже не залишилося --
Для байдужих
Та зрадників,
Бо ввібрало весь непотріб
Сито,
Як всю владу,
Щоби спалити на Вічному вогні
Цю всю полову
Ганьби,
Коли
Ми знаємо з історії :
Якщо би ми не гинули --
То ми би всі згинули,
Але...
Мертві -- встиду не мають,
А живі -- Родом сили,
Як відданість нації,
Перемагають
І.., тому :
Гуртуймо ряди
Та
Тримаймо твердо хребет
Сили,
Бо ми варті пам'яті
Предків,
Які, з нами -- вічно
Живі,
Допоки тече кров
Волі
Та розуміння Братства,
Як заповіт святий
Незламності народу
України...
--------------------------------------------
15.01.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
"Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно."
--------------------------------
(Валерій Залужний)
==================
"Допоки падають чужі бомби на вашу та сусідню хату,.. допоки гинуть ваші рідні та знайомі.., допоки ви слухаєте ворожу мову, як пропаганду чужого -- ви не зможете встояти осторонь тих процесів суспільства, які самі породили своєю байдужістю..."
-------------------------------------
(Автор -- "Аналізуючи сучасну ЗЕ-владу та наслідки війни 2022 року")
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================
ID:
1003162
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 15.01.2024 17:25:47
© дата внесення змiн: 15.01.2024 17:31:09
автор: MAX-SABAREN
Вкажіть причину вашої скарги
|