|
***
Вип'єм за Сатурна,
Вип'єм за Юпітера
І за Марса, також --
Піднімем бокал,
Якщо перемогу
Нам тепер дає,
Де Ліліт-Селена,
Чорною вдовою --
Косить вороженьків --
Лиє лій за шкіру,
Сіллю посипає
Своїм казнокрадам
Й в поміч нам стає...
Бо цей вік такий шалений --
Переходом часу,
Де, у милість Господа,
ЗСУ стоїть --
В тих живих, постійно,
Випробуваннях --
Промислом незнаним,
Що у силі Богів --
Нищить ворогів,
Аби їх всіх вгробить,
Знищити,
Затерти,
Закопати,
Стерти з лиця Землі
Навіки віков,
Як зло кремля,
Бо
Україна сходить
Сонцем
У тій Славі Всевишніх сил
Богів,
Які стоять, з нею --
Сьогодні,
На фронті Правди
Суті життя
І...
На Галактик шляху
Нові вже сузір'я
Відкривають віком
Нове, яке йде --
З України-неньки,
Правдою до віку --
Світлом часу,
То нове --
Нас, в собі --
Веде...
Станем, браття,
Сміло
До роботи вміло --
Станем, браття
Разом
Соборністю віри
І досягнем волі
У новому, ділом,
Бо ми маєм силу,..
Бо ми знаєм віру..,
Бо ми -- вірні Роду,
Яким вік іде,
Як зміна --
До того порогу,
Де світло у змогу,
Де Братства дорогу
Стелить нам життя...
Слава Україні..!
Героям -- слава..!
-------------------------------------------
12.01.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================
ID:
1002891
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.01.2024 17:05:49
© дата внесення змiн: 12.01.2024 17:05:49
автор: MAX-SABAREN
Вкажіть причину вашої скарги
|