***
Запам'ятайте
Три ОСНОВНІ закони
Всесвіту :
І перший закон каже --
Я є закон загальної ЄДНОСТІ,
Де
Все -- впливає на все..,
А тому роблячи зло --
Отримуєш його,
На повну, як додаткову
Частку --
В своєму житті;
А другий закон -- є
Законом КАРМИ,
Або :
Що посієш --
То й пожнеш..,
Основами цієї своєї
Дхарми;
Бо третій закон
Глаголить :
Подібне притягує
Лише
Подібне,..
А тому --
Твоє життя буде
Щасливим,
Що правильним руслом
Тече,
Бо...
Змістом діє,
Коли виконувати ці
Три
Прості закони свого
Життя,
Щоденно --
Для свого, а не чиєгось
Блага пізнання...
----------------------------------------------
04.01.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
"Дхарма -- це є шлях до розуміння пізнання Всесвіту, як життєвий сенс...
"Дгарма" походить від санскритського "dhr", що означає "міцно тримати" або "підтримувати"...
https://ua.sainte-anastasie.org/articles/cultura/dharma-un-camino-hacia-el-entendimiento-y-sentido-vital.html
Дхарма -- це дисципліна життя Істини; це не знання чи читання істини, це не коментування або обговорення, це не ваша логіка, це не ваші міркування..."
----------------------------
(Йога Бхаджан)
=====================
(!!!)
"Дхарма -- Це та Підсвідомість, яка Вами керує постійно,.. але її потрібно не тільки слухати в собі -- але й відкрити в самоті, як тиші Всесвіту, що двері Душі..."
------------------------------------
(Автор -- "Слідами слов'янських Богів, що воскресають оновленням Душі кожного з нас сьогодні...")
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================