співала птаха в сивій матіолі
і сиві ноти падали поволі
і проростали в весни і літа
дітей
подоли
цвинтарі
в листах
носили бога
смерть
і подарунки
писали день і решту візерунків
і розтуляли марками вуста
що можеш ти із рештою додати
під серце сад
під ноги килим м'яти
і безліч повідомлень про міста
де буду не отримати листа
чужого і дорослого
в мансарді
кохати
переспівувати бардів
кохати
переспівувати знов
...і нотами зриватись у вікно...