Хто ти в світі цьому, людино?
Хто ти Всесвіту величИно?
Ти багато береш для себе,
але мало даєш для Неба.
Ти забула про свій Початок,
Бо у тебе є гроші й достаток.
Озернись,ти така убога,
Ти,людино забула Бога.
І плоди гіркі пожинаєш,
І життя по - заслузі маєш.
Та у Господа є хвилина,
Він чекає тебе - людину,
Щоб твою врятувати душу,
Вільна воля,ніхто не примушує.
Навернись і прийди до Нього,
Бо життя без Господа,не варте нічого.
01.11.2022