Тетяна Томчук, старший сержант, військовослужбовиця 1-ої окремої танкової Сіверської бригади
Граційна, молода, струнка
Немов богиня Афродіта,
Зваблива усмішка в вустах –
Їй лицарі дарили б квіти.
Але часи уже не ті,
Та у наш час не до сонетів,
Вона сьогодні на війні
І позивний її – Комета.
"Бригада танкова моя,
Для мене - серце України.
Вона вже стала як сім'я" -
Життєве кредо у дівчини.
Вона сьогодні – командир,
Боєць найкращий в батальйоні,
Життєвий звичний досі стиль
Вона змінила на військовий.
Уже шість років в ЗСУ
Після закінчення навчання,
І знає справу військовУ,
І є знавцем в усіх питаннях.
Її шанують всі бійці,
Оберігають побратими,
За доброту її душі,
За те, що перш за все - ЛЮДИНА!
Адже з такими не страшні:
Війна, біда і всі жахіття.
"З такими в розвідку пішли б.." -
Проходить гасло крізь століття.
Саме з такими на війні
Здобудемо ми перемогу.
Минуться дні сумні й страшні -
Бійці повернуться додому.
Ти - гордість наших земляків,
Батьків й великої родини!
І доземний тобі уклін,
Комето, дочко України!