Твої флюїди проникають
Під мою гарячу шкіру.
Вони губляться, блукають,
Розтікаються по тілу.
Твій голос низький і рішучий
Дарує впевненість мені,
У тім, що все в нас буде добре,
У Тобі, в завтрашньому дні.
Тембр в голосі твоєму
Тремтить у грудях, мов струна.
Ти той, з ким я - мала дитина,
Що знову вірить в чудеса.
Ти той, з ким я - кохана жінка,
В якої виростають крила.
Ти - вогонь в моєму серці,
Моя любов, натхнення, сила.
27.10.2023
Марта Горбей