Повинен був розквітнуть сад серед тускніючих емоцій -
Та перешкод-
Бджолиний ряд,
А чи перелік темних опцій.
Наївність тем,
Дитячість слів,
Неперевершеність в простому-
З пустого в повне перелив,
Довіра дійству,
Ще й пустому...
А злива змиє слід всього,
Афекти щезнуть ,
Лиш калюжки
Під сонцем
Висохнуть й того...
Ти сублімуйся
Самотужки!
14.11.2023р.
🤹♀️В.Мала
(У вірші- натяк на те,
Що ми робимо багато
Непотрібних речей,
Але ж і цей дрібний
Непотріб впливає
І залишає слід
У твоєму житті.
А ще, стомилися від
Того, що діється.
Душа в страсі невідомих
Очікувань.Безкінечні сирени
Повітряної тривоги - розбухкують твою внутрішню
Тривогу.Тримаймося!Тяжко всім.Найтяжче - хлопчикам в
Окопах.Тримаймося разом,
Тримаймо стрій,
Віримо!Сублімуємо
Негативну енергію
Через творчість!