ВЕЛИКИЙ ПРОЕКТ( ГУМОРЕСКА)
У свинарні - знов нарада
З хряків та підсвинок
На кону питання стало
Кнурячих поминок
Помер головний кнуряка,
От біда якая!.
Хто промову
Та й про нього
Вимовить, бажає?
Та що ж скажеш..
- з- під корита щуря верещало:
-Мав свинячий ситий писок,
Жер щодня чимало.
Під собою чавив менших
Кволих із народу,
Лиш на виборах гарлав
Про якусь свобрду.
А як щось та й не по ньому,-
Риє, розкидає...
Перекине, переверне
Чи повидирає.
Нині він для нас - герой
Був найбільшим кнуром!
Заснував нове поняття -
Свиняча культура!
І помер ж, як та свиня.-
Під фундамент пхався.
Хтів всю ферму завалити!
Та, бач, надірвався!
Завалився і розчавив свинарник ...
Кнуряку.
І лишив від нього в згадку лише
Жирну
..Ску.
Ан.Бук-Стефко, екмпромт