Я надіюсь в тебе все в порядку,
Я ще досі за тобою скучаю,
Я ще досі тебе чекаю...
Що скоро появишся надію маю,
Мирного неба і твоєї усмішки чекаю,
Тебе немає ,моє життя пустотою палає,
Кажуть надія останньою помирає....
* * * * * *
Надіюсь ти появишся знов
Більше пропадати по позволю, просто буду поруч з тобою...
Надіюсь скоро закінчиться війна,
І зникнуть тривоги на душі,
І не буде самотнюю людина ні одна,
І не будуть самотнім ти,я, він і вона...
З надією що Мир в Україні запанує,
І що твоя поява усмішку на обличчі мені і кожному намалює