До тебе лечу повз кіоск з біляшами і чебуреками,
Оминаю колоритну жінку, що торгує пиріжками ,
Кидаюсь в обійми і небо мигає хештегами
#якохаютебе, #нецілункомєдиним, #ми.
Це не сон, а реальність, а от вчора мені наснилось,
Що тебе обіймала тендітна колюча печаль,
Що кохання дивилось на це і розгубилось.
(І за рими подібні мене часто лають, на жаль)
Що лишилось всього три секунди до нього.
(Я вам після про них у віршІ розкажу)
Ну а потім взялася десь буря ні з чого,
Розійшлася, всі хатки зламала та ще й мережу.
Снилось - ти десь далеко, а чую як ніби ти поруч.
(Може так і буває, коли ти в моїй голові)
Задихаюсь - налий мені нашого моря
І буди мене швидше, бо ми як спочатку - живі.
Авторська начитка https://youtu.be/bocxV0aJW78?si=sKVsdyWfQEdw3Rqt