Мамо, у нас війна.
Бачиш, зруйновані хАти.
Суне зі сходу орда
Наших людей убивати.
Мамо, за що і чому
Вулиці вкриті хрестами?
Хлопці ідуть на війну,
Бомби літають над нами.
Як же у серці щемить
Кожна обірвана доля.
Наше життя - то лиш мить.
Скільки їх там, серед поля...
Син, чоловік, побратим...
Йдуть на війну і дівчата.
І серед свіжих могил
Сил вже не мають кричати
Ті, хто залишився тут,
Сам в озвірілому світі.
Сльози річками течуть.
Мамо, куди їх подіти?