Я відчуваю подих твій в пориві вітру
І шепіт чую твій як листя шелестить...
Я так чекаю на дзвінок чи просто звістку,
Моє кохання через час і простір хай летить...
Я пам’ятаю все, що було… і що буде,
Що нас чекало і чекатиме нас ще…
Я збережу всі наші мрії , що здійснились
І у життя втілю я ті, що не здійснились... ще...
і кожен день , що не з тобой... я проживаю,
перегортаю як сторінки із життя,
бо де б не був ти ... я кохаю... я чекаю,
бо ти моє життя, бо би моє буття...