Випадкових зустрічей не буває. Це - або випробовування,
Чи нагорода, або покарання.
Духмяний чай холоне в чашці,
Не покидають все ж думки.
Знайти цю відповідь так важко,
Листаю знову сторінки.
Хто я була в той час для тебе,
Нащо судьба тоді звела?
Кому була така потреба,
Що потім раптом розвела?
Та що було тоді між нами,
Легенький флірт, а не любов?
Любов тримається роками...
Шукаю відповідь я знов.
Можливо, це, як покарання,
Не зрозуміла слів твоїх?
Все ж берегла оте кохання,
І щасливіша була всіх.
Тривав так довго мій екзамен,
Думки в надії - все пройде.
Та до кохання ти не здатен,
Я зрозуміла - все пусте...