На вівтарі свічки, мов зорі сяють,
Два серця об'єднаються в безмежному блаженстві.
Це таїнство … Дві долі з Богом розмовляють,
Впівтемряві , з молитвою в священстві,
Торкаються, долоней їхні руки ,
Вінчання — це обіцянка життя,
В очах — готовність разом, йти крізь щастя й муки,
́Попереду вже зовсім інше майбуття…
На голові корона, у подружжя,
Всевишнім подарований вінець,
Між ними вже немає місця для байдужжя,
Обручками з'єднав їх сам творець,
Обітниці дають, ніби в скрижалях пишуть,
Вічна любов, яка безсмертна в небесах,
Обранці Бога, що один одного не лишать,
Дві різних стежки, об'єднані в єдиний шлях,
Це шлюб не перед людством ,перед Богом,
І янголи засвідчують це дійство,
Кохати аж до смерті, і за її порогом,
Трон вірності, то є подружнє королівство,