В просохлу землю третьої планети
Вкопалися підрозділи бригад.
Стоять на паралелі міномети,
Тили свої підтягує комбат.
"Холодний яр" завершує атаку -
"Ахмат" побіг і зеки після них.
Товче боєць скаженого собаку,
Заразу вибиваючи і бліх.
На стоптаній полками паралелі,
Де Київську відстоювали Русь,
В три дні скачок московському борделю
Побоїщем повії обернувсь.
Дописує планета у реєстри
Відбиті кілометри довготи.
Сапери йдуть за ротами навести
Підірвані на відступі мости.
І крутить Землю берцями піхота,
Розходяться коробочки з колон.
Прилеглі до підрозділу широти
Штурмує з паралелі батальйон.