Ще, ніби, вчора я купалась в літі,
Цвіли довкола маки на полях.
Сьогодні смутком квіти оповиті,
Хоч у барвистій сукні вся земля.
Знов осінь плаче холодно і гірко.
В сумній вервечці хмар тужливих плин.
Синиця змокла, заглядає в шибку,
А тільки вчора мамин цвів жасмин.
Ця осінь інша, зовсім стала інша.
Зажура й радість в ній переплелись.
А краплі пишуть в завіконні вірша,
Й ховає літо мокрий падолист.
Гарно і майстерно!
Ця осінь інша, зовсім стала інша.
Зажура й радість в ній переплелись.
А краплі пишуть в завіконні вірша,
Й ховає літо мокрий падолист.
Незламна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Майстерно передали нинюшню осінь!Осінь і справді інша довго із сонечком дружила...та нині час...Хоч й не хотіла та затужила...
Гарного настрою Олічко і натхнення!
Незламна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00