стабільна спокійність синонім мудрої святості. бо багато слів було і всі кудись ділися. змушуватиму тебе слухать мене з усіх просторів і шумів, я говоритиму шепотом. важка зброя – розум. іноді хочеться прикинутись незначною пір'їнкою і дурні люде підвякнуть що ти такий як вони. розумний же посміхнеться бо така сама проблема) було багато слів і всі вони стали піском у невизначеності і недосказаності. важливо різко обрубити якщо не відчуваєш, бо хвороба з'їсть тебе повністю. якщо є сумніви, зійди зі шляху, у правильному напрямку не викарбовуються сумніви.