Трішки із схоластики
Важливо те, що є Сьогодні,
Сьогодні проросло із Вчора,
А Вчора вийшло з Позавчора,
А Завтра проросте з насіння
Сьогоднішнього так і знай.
Про те,- чи треба хвилюватись,
Якщо від тебе не залежить,
Яке настане оте Завтра,
Що з прапраВчора проросло.
Чи ти за все відповідальний, -
За Вчора і Сьогодні разом.
Все, що було напередодні, -
Пробилось, проросло Сьогодні ?
Подякуй Бога і за Вчора,
За те, що маєш ти Сьогодні,
Дай Боже, Завтра буде теж!
Бо що посієш, - те й збиреш.
У Безкінечності, - кінцеві
Завжди відрізки є життєві,
В однім з відрізків є твоє
Життя, де Завтра уже є,
Що із Сьогодні проросло,
І, може, вже колись було,
Крізь болі, перешкоди, втрати,
І крізь Сьогодні, де є Завтра,
Де сонце радісно встає, -
Хто ж поряд буде, будуть раді,
Що з ними ти, і що ти є!
Шановні поети і читачі, вітаю із Святами -
Покрова, Днем захисників і захисниць, Днем українського козацтва!
Бажаю Перемоги і Миру!
Без Перемоги не буде Миру.