Не панікуй, серце, зажди!
Бо знаєш, так не буде завжди,
Буде по іншому, надійся на краще!
Зійде сонце на ранок натще,
І буде світанок, як мед до чаю,
І спокій в душі, яку причащаю,
Любов'ю тією, котра невмируща,
І буде сльоза, мов вода цілюща.
І буде радість, яка триває,
І буде добро, що перемагає
Усе зловіще, усе вороже,
Хай станеться так, всечуючий Боже!
Хай буде віри безмежна сила,
А за плечима - незламні крила.
Не панікуй, не страшно літати,
До мрії насправді рукою подати,
В дорозі до щастя - не страшно й не слизько,
І все недосяжне насправді близько.