Величних дубів посадка
Скриває чарівний садок.
Хазяйка якого подбала
Про кожен маленький куток.
Небачені квіти і трави
Там радують око і душу:
Ліани із стиглих ківі,
Не схожі на звичну нам грушу.
І крокуси скрізь на галявці,
Й квітОк шоколадних букети,
У кожному глечику казка,
Чудних артишоків секрети.
Роботи, як завжди, багато:
Садити, полити, подбати,
Від діток сусіднього дуба
Ділянку постійно звільняти.
І кожна рослина радіє
У аурі ласки й уваги,
Бо чари кохання мають
Не тільки обізнані маги.