Коли народиться дитина -
Це Божий дар в руках батьків.
Велике щастя для родини
І щира радість для усіх.
У храм коли несуть до Бога,
Щоб охрестить мале дитя,
То Ангела на допомогу
Дає Господь на все життя.
Дитя - маленьке янголятко,
А з ним Хранитель поруч йде
І як щось буде не в порядку -
За руку Він його візьме.
Оксана й Юра - мама й тато,
Їм Бог дитину дарував.
Сьогодні у родині свято,
Бо хлопчик наш усіх зібрав.
Його сьогодні охрестили,
Максимко - ім'я нарекли -
Це янголятко наше миле,
Ми привітать його прийшли.
І спершу дякуємо Богу,
Що народився він на світ.
Нехай щаслива буде доля
І довгим та предовгим вік.
Нехай зростає у здоров'ї
На втіху й радість для батьків,
Нехай всього буде доволі
Та має все, що захотів.
Нехай іде життєва стежка
Легенько й рівно по прямій,
А доля щоб вплела мережку
З барвистих світлих кольорів.
Нехай метеликом кружляє
Його дитинство у квітках,
А сонце зверху зігріває
Й казки показує у снах.
Хай очі щастям аж іскряться
І радість у його вустах,
Хай щирий сміх навкруг несеться,
Злітає вверх, неначе птах.