***
Я по Парижу,
На ровері --
Чимчикую..,
Усе я бачу
І вникаю --
Усе чую,
Бо той Париж
Так затягнув
Мене у себе,
Що не знаю,
Де ночую,
Сьогодні, знову --
В тому...
І Нотер-Дам
Мені всміхається
Услід,..
І на Бульварі
Капуцинів --
Книжок слід,
А Сена тихо
Котить води
Наче сни,
Бо бачить цих
Туристів згоди,
Які сидять
У ресторанах,
Барах,
Скверах,
Чи чимчикують
І шукають
Новизни..,
А я -- на ровері,
Ловлю їх смачність
Слів
Та чимчикую :
Усе я бачу
І вникаю --
Усе чую,
Бо той Париж
Так затягнув
Мене у себе,
Що не знаю,
Де ночую,
Сьогодні, знову --
В тому...
--------------------------------------------
17.09.2023; Paris (A-a)
=====================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================