А що ж Любов, - це поцілунки,
Як часто-густо, - подарунки,
І від буденності відпустка?
Любов чи з моря, чи з капусти
З'явилася, як юна діва?!
Вкруг неї золоті пелюстки
І купідони справа, зліва,
І юні сестри з нею поряд -
Надія й Віра нерозлучні.
І купідони цілять влучно -
Кому ж то - щастя, кому - горе.
Легенди - то завжди красиво
І надзвичайно романтично
Розповідають для незрілих
Сердець, які непересічними
Себе вважають серед інших,
Які вже встигли зачерствіти,
Яким відомо все на світі,
Для них нема сердець безгрішних,
Любов - коротка лиш відпустка,
Якась пригода, часто-густо,
І як метелик одноденний,
В політ руша навколоземний.
Існують дві в одній, хтозна,
Любов земна і неземна?!