Блуднице, ти повернулася!
Ти повернулася і я воскрес.
Ступила на холодні сходи.
До тебе мав я давній інтерес,
Тобою очарований і шкода…
Блуднице, ти повернулася,
Листком осіннім з неба впала…
Скажи, чи принца наздогнала…
І де ж та ніжність, щоб носити,
І де ж та вірність, щоб любити…
І де ж блудили ми з тобою,
І чи знайшли дорогу свою…
Так нащо ж знов мене згадала,
Згадала, чи впізнала?..
І знов мені палати у твоїм вогні,
Знов очарований і шкода…
Кохання чи повернем кращі дні,
А ось Красу завжди рятує Мода...