Я чую, як падає, шепчеться листя,
Прощається лист із листками.
Летить, розлучившись навіки,
Щоб злиться
З землею, з водою, віками.
Всьому на землі
І межа є, і строки,
Було так одвіку,
Так буде...
Мов лист до землі,
Припадуть мої строфи,
Бентежно відлуняться людям.