***
Це -- війна..!
Це -- страх і голод,
Що холодить серце
У передчуття
І.., хто би, що не говорив,
А правда є одна,
Якою гине цвіт держави,
Коли псевдо-еліта
Влади
Неспроможна
Вести до перемоги
Нації діла..,
Бо
"Не на часі..."
Правді глянути у вічі,
Де крадії на самім
Верху
ЗЕ-зраду породили
Та утвердили своє беззаконня,
Яким корупція жива...
--------------------------------------------
13.09.2023; Paris (A-a)
========================
(!!!)
"Слуги народу -- це інструмент кремля для демонтажу нашої держави...
--------------------------------------------
(Віталій Портніков)
========================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================