Кроком бадьорим ранок іде у гості.
Каву йому на таці підносить ліс.
Голуби танцем стрясають довкружній простір.
Гурт «Гороб’ята» пісню веде на біс.
Став у півсні. Та будять його качата.
Лапками ніжно глядять йому лице.
Сміх розсипаючи, йдуть хлоп’ята й дівчата –
В школі на них чекає знань джерельце.
Дід у картузі вигулює думи й собаку.
Нить золоту впихає сонце в іглу.
Наші бійці відбили чергову атаку.
Шлемо за це Богу та їм хвалу.