Мудаки ви, мудаки,
Повні сили та відваги,
Посідали в літаки
Нас бомбити для розваги!
Гей, життя, ставай, тремти!
Хати, школи та лікарні
Від ракет нам не спасти –
Будуть смерті нам кошмарні!..
Горе?.. Біль? - як жарт мине.
Скільки сили молодої!..
Чи моя рука здригне,
Що йде битися без зброї?
Ой скажіть мені, скажіть,
Мудаки ви, чорта браття,
Чи мені в останню мить
Бракуватиме завзяття?
Чи то «стінгер», чи «ігла»
Вас з небес на землю кине –
То за вами смерть прийшла!
Хай уся русня загине!!!
03 09 23
За мотивами «Молодий я, молодий» Павла Тичини