Щось довго вірші не писала
Натхнення мабудь небуло
В житті моїм
Так стрімко все мінялось
До памяті все неприйду...
Багато так змінилось..
Багато досі незбагну
Багато сліз моїх пролито
А посмішок все меньш було
А спілкування як змінилось
І друзів. Ворогів багато так було
І ті хто біля мене зараз віддалились
Так швидко десь усі поділись
Чому раніше я не помічала
Хто біля мене був..
Напевно ще малою я була
Війна змінила все
Війна змінила всіх...