Я розбита повність до кінця,
І останнє крило відірване.
Пірʼя з крил розлетілись
У два кінця,
І душа зачепилась над
Прірвою.
Захрипіла моя душа,
Їй боліти вже сил немає..
Бо вся біль і та ненависть глуха,
Дзвоном з серця мого гукає.
Розкололо мене навпІл,
Не зібрати тепер словами,
Тай вогонь що в мені горів,
Потушило до тла сльозАми.