Про почуття і про любов скажи мені
Палають очі як смарагди у вогні -
Це - дивний сон, його молю:
Почути хочу тихе: я тебе люблю!
Скажи мені про що ти мариш уві сні
Про що співає ніжно ангел в вишині,
Про що мовчить, і про ту мить
Коли душа до тебе наче птах летить
Ти - моя мрія, моя радість і мій рок
Ти - світло сонця, таїна усіх зірок,
Чумацький шлях в твоїх очах,
Краплини щастя я збираю на устах
Про почуття і про любов скажи мені
Палають очі як смарагди у вогні -
Весь світ - міраж, спинися час!
Боги і ангели вітають радо нас.