Ця безглуздість війни полягає у тому,
Що не знають самі те, що хочуть вони,
І ту відповідь дати собі хоч самому
Вже зовсім неспроможні їх дряхлі мізки;
Бо не можуть вони оцінити реально:
Що є Правда в цім світі, а що тільки Зло -
Ідеологія путіна стерла безжально
Те критичне їх мислення… а чи й було ?!
Бо та сутність раба в них така очевидна -
Десь з крові батога потребують вони,
Лицемірність, цинізм та брехня безпощадна
Привели до того, що ми маєм – війну.
А як вийти із неї – самі вже не знають,
Бо тріщить по всім швам вся їх велич «страни»
І хоч «можем повторіть» іще скрізь волають,
Й цю безглуздість війни чи вже бачать вони?!