Леді віються вздовж по проспекту, легкі,
Посміхаються, поряд якийсь-небудь Жан.
Поворот голови з піруєтом руки,
У німому кіно свій нечуваний шарм.
***
П'яний кіномеханік у будці спочив.
Ще й парфум для зазноби розтрощив ущент.
Зал пустий. На перегляді без глядачів.
Срібний пристрастей вік, не вмирає іще.
***
Повз нічну прохолоду вирує теплінь,
Мережева плете із відьомских котлів.
Різнобарвним намистом утерпкий налив,
Хвиля цитрусів йде, зачарована лінь.
***
Мов зваблива чорниця цей мускусний сік,
Задурманить уяву ветівер гіркий.
Флірт тягучих пачулей й жасміну навік.
Губ чуттєвих троянда зпитає " Ти з ким?'.
**
На одвічне питання від мадемуазель,
Мов від сонця опівдні не дітись ніяк.
Вибухова, палка та квітуча Шанель,
У солодкій отруті прихований знак.