СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯТА ВОЛОДАРЮ СВІТУ! МОЄ ПИСЬМО – НЕ ІМПОНУЄ ЗЛУ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
МОЄ ПИСЬМО
–
НЕ ІМПОНУЄ ЗЛУ!
Лишень Мене не поважає на Моїй Планеті зло!
Немає враження й прихильності в “людей” Землі до Бога!
Людців і лиха у Моєму Краю, і невір – чимало,
В Мого Немає Слова вірування у людей, й Любові!
Немає гідності в “мирян” до себе й віри в Святість Світу!
Гряде страшна Моя Покара “люду” й Кара Мого вітру…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.08.2023 р.
Написано вечором – 19:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)