… попереду великі дні
і місяць кривавий відлине
розійдуться хмари сумні
і лава у серці остине
… попереду тихі ночі
де, сон не здолає нас
і рідні знайомі очі
ті, що не затьмарить час
… і тихий шепіт малечі:
-і ще одну казку, на ніч будь ласка
промовчить осінь в цей вечір
-я поруч і Божа ласка
… попереду великі дні
ті сонячні і таємні
і ночі ті – не земні
бо ж сумніви ці даремні
… і місяць напившись води
прожене усі прокльони,
аби не було біди
а тільки кохання шальоне
збережи тепло назавжди
у стомленім та щирім серці
о, скільки б не було правди
… хай почуття будуть відверті
збережи в собі надію
ти ж знаєш, без неї ніяк
до поки живу, я – мрію
і кожен мій подих тому вірний знак