Сили небесні вже майже в зеніті –
Діють синхронно в процесі злиття,
Ми ж – тимчасові житці в цьому світі –
Плинемо шля́хом буття з небуття...
Попри страху неминучої смерті
Знов розгортаючи днів пелюстки,
Квітка життя в протиріччі відвертім
Щось намагається нам довести.
Статки кармічні, де щастя пів жмені –
Наслідок має причинний зв'язок.
Доля латає нам дірку в кишені,
Тямок при тому є бранцем казок.
Сили небесні вже майже в зеніті –
Діють синхронно в процесі злиття,
Ми ж – тимчасові житці в цьому світі –
Плинемо шля́хом буття... в небуття...
31.07.2023
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––