***
Заржавію, скоро --
Без жінки,
Що мастило,
В струю сексу --
Вливає,
Де якісь коліщатка
Серця
Позитивом піднімуть настрій,
Який це бажає
І... дотягне гайками
Потяг,
Як потрібного механізму
Постій,
Щоби ржавчина
Відлетіла
Й заблищали надії
Живого в підвій,
Якщо стебелем
Впирається міцність
У доскоченість вдалого дня,
Бо у жінці знаходиться
Стимул,
Що лікує самотність
Скінченого такого,
Як я -- холостяка,
Чи, може --
Відшельника...
-----------------------------------------
28.07.2023; Paris (A/a)
=====================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================