…дев'ять плюс
ще півсторіччя,
Грандіозних, як цей торт
За кормою протиріччя,
Каравела іде в порт.
В небі гарних зір багато,
В решето не позбирати,
Та лише одна полярна,
Сама моя, сама гарна.
Мій кумир талановитий,
Скільки образів прожито,
Скільки ролей,..
Скільки фільмів,..
Біля ніг весь Голлівуд,
А ти з нами, а ти тут…
* Са́ндра Анне́тт Бу́ллок — американська акторка та продюсерка, сценаристка, режисерка, підприємиця та рестораторка. Лавреатка премії «Оскар» в категорії «найкраща акторка», одна з найпопулярніших зірок Голлівуду.