Покидаюся вранці. Вмиваюсь, читаю новини.
В них таке: знов ракетний оркестр грав, з РФ – диригент.
Жаль і злість пружать нерви, Дім щастя ж я для України
Хочу бачити. «Дай на це цеглу, мій Боже, - прошу, - і цемент!
Ми вкладемось на повну. Розчистимо наслідки злому
Та безчесть, будувати почнемо – рука до руки.
Розмалюємо стіни любов’ю у Домі новому.
Обгородимо світлом і славою двір навкруги!»
Бог киває мені з високості. «Я дам ,що потрібно,
Щоб країна твоя не злетіла в бою із сідла.
Ви ж високе ростіть і несіть. Не тримайтесь осібно.
Ця війна – для очищення духу і світу від зла.
Злом – іменник, від слова зломити.