1
Пережив, перейшов,
Відпустив свою лють -
Я учора знайшов
Ту, що мрією звуть.
Я учора зустрів
Ту, що мрією звуть...
Я вважав, це дурня,
Що не може так буть,
Що похмурого дня
Я знайду ту, що звуть...
Що зустріну її,
Ту, що мрією звуть...
Приспів:
І нема вже для нас
Ані сліз, ані сну,
Я забув ту, що до,
Я до іншої йду.
І нема вже для нас
Неможливих речей,
Обіймаю її,
Підставляю плече.
Я кохаю її,
Підставляю плече.
2
Моя дівчинка спить,
В неї лагідні сни,
Її серце тремтить,
Каже: "Ще обійми".
Моє серце тремтить,
В ньому вщухли дощі.
Я ловлю кожну мить,
Відпустив свою лють.
Моя дівчинка спить,
Та, що мрією звуть.
Поряд лагідно спить
Та, що мрією звуть.