Півтисячі днів ми боремося з горем,
З болем світів під назвою «війна».
Півтисячі днів розстріляних, заморених
І закатованих ця хвиля унесла.
Півтисячі днів сирени виють голосом
Безумства, безпорадності, журби.
Півтисячі днів земля, що зріла колосом
Здригається, бо вибухає щодоби.
Півтисячі днів лавини інформації
Жахають та бентежать, несуть шок.
Півтисячі днів за виживання нації
Молиться кожен, може і сам Бог.
Півтисячі днів, наче спостерігаємо
За життям власним, ніби осторонь йдучи.
Півтисячі днів на душі покладаємось,
Коли тіло німе, в них невблаганне: «Світе, не мовчи!»
Півтисячі днів у закликах до миру
Тема роззброєння росії не звучить.
Півтисячі днів шантаж ядерним пилом
Світ переслідує. Чого ж він нас* навчить?
*людство
7.07.2023р.