Стоїть біля хати похмурий садочок
І вишні старенькі, посаджені в ряд.
Садила їх, мамо, для сина і дочок,
Щоб радував діток вишневий твій сад.
Приспів:
А мамині вишні, а мамині вишні
Так рясно вродили в вишневім саду.
А мамині вишні, а мамині вишні
І дітям, й онукам твоїм до смаку.
Росли твої вишні, тягнулися вгору,
А з ними зростали твої діточки.
І ось як лелеки злетіли із двору,
В саду залишились твої вишеньки.
Приспів:
А мамині вишні, а мамині вишні
Так рясно вродили в вишневім саду.
А мамині вишні, а мамині вишні
І дітям, й онукам твоїм до смаку.
Немов бистрі коні роки пролетіли,
А хата старенька ще досі стоїть,
І з нею ті вишні, що ти посадила,
Щорічно так родять, а серце щемить.
Приспів:
А мамині вишні, а мамині вишні
Так рясно вродили в вишневім саду.
А мамині вишні, а мамині вишні
І дітям, й онукам твоїм до смаку.